Να γιατί είναι καλή ιδέα να στέλνουμε εταιρικά δώρα μετά τις γιορτές στον καινούργιο χρόνο

Να γιατί είναι καλή ιδέα να στέλνουμε εταιρικά δώρα μετά τις γιορτές στον καινούργιο χρόνο

Ας μη γελιόμαστε, όλοι χαιρόμαστε όποτε λάβουμε ένα δώρο. Μικρό ή μεγάλοχρηστικό ή συμβολικόαναλώσιμο ή vintage, μας κάνει να νιώθουμε αγαπητοί και μοναδικοί.  Η αποστολή των δώρων έχει την τιμητική της στις γιορτές των Χριστουγέννων. Τα προσωπικά δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα έχουν γιορτινή ημερομηνία και η αγωνία μικρών και μεγάλων κορυφώνεται ανήμερα τα Χριστούγεννα και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς όπου όλοι ρίχνουν κλεφτές ματιές κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Όσοι τυχεροί περιμένουν δώρα από τη νονά που βρίσκεται μακριά αναζητούν το βεσπάκι της κούριερ που αγκομαχά για να προλάβει τις ημερομηνίες.

Όταν λοιπόν η ανταλλαγή των δώρων έχει καταλαγιάσει, και επιστρέφουμε στις δουλειές μας, σκέφτεστε πόσο ωραία να ερχόταν η έκπληξη δύο-τρεις εβδομάδες μετά να δεχθούμε δώρο από το συνεργάτη μας, τη Διοίκηση της εταιρίας, τον προμηθευτή;

Να μας θυμίζει το ξεκίνημα στη Νέα Χρονιά, να μας εμψυχώνει για τις νέες προκλήσεις, να μας υπενθυμίζει πόσο η συνεργασία μαζί του ανοίγει δρόμους επαγγελματικής επιτυχίας!

Στο πρακτικό κομμάτι, ο παραλήπτης δεν θα λείπει σε άδεια με ρίσκο να μπαγιατέψουν οι κουραμπιέδες, εμείς δεν θα είμαστε σε τρελούς ρυθμούς δουλειάς την ώρα που θα επιλέγουμε το δώρο με ρίσκο να μην κάνουμε την καταλληλότερη επιλογή, ούτε θα πέφτουν τα δώρα βροχή σε όλους με κίνδυνο να μην δοθεί η ανάλογη σημασία στο δικό μας.

Στα μέσα Γενάρη το δώρο θα λάβει την προσοχή που του αξίζει καθώς θα έρθει σε χρόνο φρέσκο και μοναδικό. Μην στεναχωριέστε λοιπόν αν δεν προλάβατε να στείλετε στους συνεργάτες σας το δώρο που θα δείξει ότι τους σκέφτεστε. Με ή χωρίς βασιλόπιτα και γούρι, τα Chic Greek Gifts είναι στη διάθεσή σας να προτείνουν το ιδανικό δώρο για εσάς και τον παραλήπτη.