Δώρα και Βιωσιμότητα

Δώρα και Βιωσιμότητα

Όταν σχεδιάζαμε την επιχείρησή μας, νιώθαμε πως θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω από ένα καλό business plan. Νιώθαμε πως οφείλαμε να αφήσουμε το δικό μας αποτύπωμα στην καθημερινότητα, στο περιβάλλον και στην οικονομία με έναν τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε το καλύτερο μέλλον για τις γενιές που έρχονται.

Σε μια επιχείρηση η βιωσιμότητα είναι μέρος της κουλτούρας. Είναι πολλά παραπάνω από ένα trend. Είναι Αξία. Yποδηλώνει πολύ περισσότερα από μια «πράσινη» εταιρική εικόνα. Στις εποχές που ζούμε η εφαρμογή πρακτικών βιωσιμότητας και η ενσωμάτωσή τους στο πλάνο της στρατηγικής ανάπτυξης, είναι από την αρχή μονόδρομος.

Το δώρο ως έννοια δεν θα μπορούσε παρά να είναι μέρος αυτής της αξίας. Το δώρο που παραμένει luxurious αλλά σέβεται το περιβάλλον, το μέλλον, τον άνθρωπο. Φτιαγμένο με αγάπη και σεβασμό. Μια ολόκληρη συλλογή με αντικείμενα όπως φυσικό σαπούνι, κεραμικά, βότανα, είδη από ξύλο ελιάς, όλα από παραγωγούς γεμάτους μεράκι για τον τόπο τους.

Τώρα που πλησιάζει το Πάσχα, προτάσεις όπως το ''Easter Hamper''  ή το ''Spring in Crete'' φέρνουν την ωραιότερη αίσθηση γιορτής.  Μιας γιορτής για την άνοιξη, τις Άγιες αυτές μέρες, και την αειφορία.

Ο πλανήτης είναι το σπίτι μας. Το σπίτι μας, ο χώρος που ζούμε και εργαζόμαστε, ας γεμίσει με αντικείμενα που θα εμπεριέχουν σεβασμό για τη Γη.  Ας μοιράσουμε χαρά μέσα από τα δώρα μας αλλά και ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο. Όλοι μαζί μπορούμε. Ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

Στα δικά μας γραφεία ήδη μύρισε άνοιξη από τα υπέροχα Πασχαλιάτικα gift boxes! Μυρωδιές γεμάτες Ελλάδα..