3 + 1 λόγοι για να στείλετε Corporate Gifts στους συμμετέχοντες των online συνεδρίων σας!

3 + 1 λόγοι για να στείλετε Corporate Gifts στους συμμετέχοντες των online συνεδρίων σας!

Είναι γεγονός πως η πανδημία του Covid-19 επηρέασε την καθημερινότητα μας τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο. 

Εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό των επιχειρήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν καθιερώσει πλέον την τηλεργασία, τα online meetings, τα online sales, το online business development άρα και τα online events.

Με γνώμονα τα δεδομένα της δύσκολης και πρωτόγνωρης εποχής που διανύουμε η ηλεκτρονική επικοινωνία έχει αντικαταστήσει σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό τη δια ζώσης επαφή. 

Πως επηρεάζει αυτό τις σχέσεις με τους συναδέλφους μας; 

Πόσο εποικοδομητικό ή σωστό επικοινωνιακά μπορεί να είναι ένα online συνέδριο ή σεμινάριο; 

Αυτές είναι δυο πολύ καλές ερωτήσεις που σίγουρα κάνουν κύκλους στο μυαλό των περισσότερων HR Managers μεγάλων εταιρειών. 

Υπάρχει άραγε τρόπος να συγκεράσεις το online με το επιθυμητό engagement; Να δείξεις ότι ως εταιρεία είσαι παρόν και ας δουλεύει πλέον ο καθένας από τον καναπέ ή την κουζίνα του σπιτιού του; 

Βασικά η απάντηση είναι ΝΑΙ! Υπάρχει!

Υπάρχει μια λύση που σας επιτρέπει να διατηρήσετε άριστες σχέσεις με τους συναδέλφους και τους εργαζόμενους σας. Υπάρχει μια λύση για να εγείρετε το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων σε κάποιο online event ή σεμινάριο που κάνει η εταιρεία σας και να είναι παρόντες, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα είναι και 8 ώρες μπροστά από την οθόνη ενός Η/Υ.

 

Ποια είναι αυτή; Τα Corporate Gifts των Chic Greek Gifts.

Το οτι πλέον η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας πραγματοποιείται μέσω διαδικτυακών πλατφορμών και όχι μέσα σε ένα meeting room, ή ένα αμφιθέατρο, δε σημαίνει πως τα Corporate Gifts έχουν λιγότερη σημασία. Αντιθέτως, τώρα είναι που τα έχετε μεγαλύτερη ανάγκη, τόσο εσείς όσο και οι συνεργάτες σας.

Γιατί;

Λόγος Νο 1: 

Μπορείτε μέσα από το προσαρμοσμένο στις ανάγκες της εταιρείας σας πακέτο, να προσφέρετε στους συνεργάτες σας μια μικρή ιδέα για το συνέδριο στο οποίο θα λάβει μέρος. Με αυτόν τον τρόπο τους παρακινεί το ενδιαφέρον και τους κρατάτε σε μια όμορφη αναμονή για αυτό που θα έρθει.

Λόγος Νο 2: 

Τους δείχνετε ότι το online σεμινάριο, συνέδριο ή meeting έχει ίση αξία με το δια ζώσης. Υπάρχουν αρκετοί που τείνουν να αμφισβητούν το value ενός online course.

Όταν όμως λίγο πριν την έναρξη του παραδίδεται ένα corporate Chic Greek Gift Box, τότε δίνεται και η ευκαιρία στο συνεργάτη ή ακροατή, να δεθεί άμεσα με τον ομιλητή και τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους. Να καταλάβει ότι είναι σημαντικό μέρος αυτού του online σεμιναρίου και να βρίσκεται πραγματικά εκεί καθ’όλη την διάρκεια.

Λόγος Νο 3: 

Τα Corporate Gifts βοηθούν στην καταπολέμηση του Zoom Fatigue. Τον τελευταίο χρόνο η ζωή μας και η καθημερινότητα μας χαρακτηρίζεται από τη μια κλήση στο zoom να υποδέχεται την επόμενη, και μετά η επομένη να υποδέχεται τη μεθεπόμενη...

Τη συνέχεια τη γνωρίζετε και εσείς πολύ καλά. Είναι λογικό ο οργανισμός μας να μην μπορεί να αντεπεξέλθει πλέον στο ίδιο μονότονο μοτίβο συνεχόμενης επικοινωνίας.

Εδώ έρχεται η βοήθεια των Corporate Gifts των Chic Greek Gifts. 

Προσφέρουν μια πολύτιμη αλληλεπίδραση με τους συνεργάτες σας, δίνοντας τους μια δόση χαλάρωσης και την αίσθηση ότι ξεφεύγουν από τη ρουτίνα τους. Αυτό αυτομάτως τους κάνει πιο αποδοτικούς επικοινωνιακά.

Λόγος Νο 4: 

Σκεφτείτε τον εαυτό σας! Πως θα νιώθατε εάν κάποιος σας έστελνε το πακετάκι με το μολύβι σας, το badge σας, το σημειωματάριο σας, ένα ακόμη μικρό δώρο; Καθώς διαβάζατε την παραπάνω πρόταση δεν χαμογελάσατε αμυδρά; Ακριβώς έτσι θα νιώθουν και οι υπάλληλοι ή οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου σας!

Δεν το κάνουν πολλές εταιρείες γιατί δεν έχουν καταλάβει ακόμη όλες την αξία του να δίνεις αξία! 

Ελπίζουμε να θέλετε να είστε από τις πρώτες! Τηλεφωνείστε μας στο +302810342268 για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τα δώρα που ταιριάζουν στην εταιρεία και το συνέδριο σας! 

Να δημιουργήσετε το δικό σας κουτί και νομοτελειακά να φτιάξετε την ημέρα των ανθρώπων που θα το παραλάβουν! 

Αν δεν είστε τηλεφωνικός τύπος, μπορείτε να μας στείλετε ένα email στο trade@chicgreekgifts.com για να σας στείλουμε μια μπροσούρα με επιλογές ειδικά για τις ανάγκες της εταιρείας σας!